Home

Onze sterren

Cases

Over

ContactBobo het hondje

Diensten | Illustratie

Merchandise illustratie van Bobo!

 

Nadat Don de Jong zijn merchandise had gelanceerd, wou Don erg graag nieuwe merchandise uitbrengen wat in het teken stond van zijn nieuwe maatje! Bobo.

Alwin.K heeft samen met FanTube, het management van Don & Don de Jong zelf een fantastisch nieuwe en succesvolle merchandise item gelanceerd! Een cartoon art-work van Don’s zijn hondje: Bobo.

Vanaf 15 December 2018 is Don de eigenaar van deze geweldig lieve puppy! Doordat Don zijn dagelijkse leven op het internet zet zijn de vaste kijkers van Don ook volledig verliefd geworden op Bobo waardoor Don samen met Alwin.K deze fantastische merchandise item heeft ontwikkelt. We zijn enorm trots op het eindresultaat en bijna elke kijker van Don heeft een mooie Bobo hoodie besteld.

Illustratie dienst

Voor het ontwerp is gekozen voor de dienst: Illustratie. Met een combinatie tussen strak, ruw en harde kleuren. Dit om zo het contrast sterk naar voren te halen wanneer dit zal worden gedrukt op een witte hoodie. Er is gebruik gemaakt van verschillende foto’s van Bobo om het zo realistisch mogelijk naar voren te halen met als concept dat iedereen Bobo hierin zal herkennen. Dat is zeker gelukt!

Eindresultaat merchandise item

 

Vervolgens wordt het naar de drukpartij verstuurd als hogeresolutie-pdf (HR) en heeft Fantube dit verder doorgepakt omtrent de kleding. Alwin.K en Don zijn enorm tevreden over dit item en het is massaal verkocht. 

Andere cases