Home

Onze sterren

Cases

Over

ContactBroerZusTV

Animatie | Diensten | Grafisch design | Youtube

BroerZusTV op YouTube!

Fantastisch leuk familiekanaal op YouTube die zich bezig houden met leuke challenges en vlogs! Samen met BroerZusTV heeft Alwin.K een geheel nieuwe rebranding ontwikkeld om proffessioneel over te komen voor zowel campagnes en hun doelgroep. Er is gewerkt met een Grafisch vormgever en animator voor deze case! En het eindresultaat is geweldig geworden.

 

Intro animatie ontwikkeld.

Het logo is het enige wat BroerZusTV al had. De stijl en kleuren waren al bepalend voor de volledige rebranding op het kanaal. We hebben onze animator aan het werk gezet om een fantastische, leuke, speelse intro animatie te animeren voor de toekomstige video’s! Hierbij is gebruik gemaakt van de kern ”speels” de kleine details zoals de haren laten bewegen van het logo maakt een intro animatie enorm uniek.

YouTube Banner ontwerp.

Natuurlijk hoort er ook een frisse youtube banner bij een nieuwe rebranding! Hierbij zijn de belangrijkste dingen in het midden verwerkt zoals, de kids: Hayden & Hayley! Met daarnaast het BroerZusTV logo. De kleuren zijn van het logo gehaald om de stijl door te laten trekken over de gehele rebranding met aanduidende tekst wanneer het kanaal een nieuwe video upload en waar de kijkers hun natuurlijk kunnen volgen op social media.

Andere cases